Home » » Site nasıl kurulur?

Site nasıl kurulur?

İnternet sitesi nasıl kurulur?

Site kurumu 1.bölüm
Başlığı görünce ne var onda diyenleriniz vardır belki.Site nasıl kurulur? Bilmekle yapmak çok farklı şeyler.Onun için biraz uzun bir yazı olacağından 1.bölüm olarak adlandırdım.İnternet sitesi nasıl kurulur? Gelin bugün yapalım.

Blogger blogspot'tan kuracağız sitemizi.Sebebi Blogger'ın gücünü de arkamıza alarak Google gibi arama motorlarında farkındalık yaratmak.Bilindiği üzere Blogger blogspot Google'nin kendi hazır site kurma portföyü.

Böyle olunca da blogspottan kurulan bir siteye eklentiler,şablonlar,Google Analytics hizmeti,Web araçlarını kullanma imkanı ücretsiz hizmetinize veriliyor. Daha ne olsun?İşte demek istediğim bu yani site linki alarak yayın yapmaya başlamak değil anlatmak istediğim.Tüm bunları da içine alacak şekilde bir internet sitesi kurumu yapmak.Evet  gelin bunları sırasıyla yapalım.
  1. Google'de oturum açmak için bir Gmail adresi alın.
  2. Blogger blogspot'a giriş yaparak urlmizi ve sitemizin ismini oluşturun.(Aslında site ismiyle oluşturacağınız url aynı olmasında fayda var)
  3. Blogspot'un şablonlarından bir tane seçin ve kaydet deyin. 
Evet bu kadar basit artık yayına başlayabilirsiniz.Blogspottan bir internet sitesi kurdunuz kendinize.İşte benim anlatacaklarım bundan sonra başlıyor.

İlk başlarda bende böyle yapıp kendi yazılarımı yayınlamaya başladım.Zaman içinde gördüm ki yazı yazarak yayınlamakla bu işler olmuyormuş.Yani sadece kendiniz yazıyorsunuz kendiniz okuyorsunuz gibi bir şey oluyor.

Demek istediğim sizinle aynı kategoride yazılar yazan ama Seo'nun bütün gerekenlerini yapmış bir siteyle yarışmanız biraz zor.Peki SEO nedir? Buradan bunun ne olduğunu okuyun derim.İkinci bölümde devam ediyoruz...

Site kurumu 2.bölüm
Etiketler: Site,site nasıl kurulur?,blogspot site,ücretsiz site,internet sitesi,nasıl kurulur?




0 comments:

Yorum Gönder